Ett steg fram och tre steg bak... eller?

Har tappat fokus lite sen semestern. Att hitta tillbaka till en 100% raw food/frukt diet var inte det enklaste just nu.
 
Vad gör man när det bara tar emot och inget känns roligt eller genomförbart? Min strategi blev att lägga om min stretegi helt enkelt!
 
Frukost, mellanmål, lunch och mellanmål, kommer att fortsätta att bestå av frukt. Middag och kvällsfika kommer att bestå av vegan/vegetarisk kost. Som ett tillägg (för att det inte ska kännas som att jag går allt för mycket bakåt) så har jag ökat på mina träningsmål. Det kommer att bli löpning för hela slanten nu. Jag ska springa för glatta livet och i dag sprang jag 4,5 km på 30 min vilket jag är mycket nöjd över, jag bättrade dessutom på min tid med 20sek / km sedan innan.
 
Vad det gäller en veckomeny för de som är sugna så kommer den att komma upp inom kort. Någon gång under början av maj. Jag har funderat på att göra olika teman för varje vecka, de jag har kommit på hittils är; nötfritt, fettfritt och billigt. Kom gärna med förslag om jag just Du skulle vilja ha för tema så ska jag göra mitt bästa för att utföra det.
 
I dag åt jag en god banan- sharon- och vaniljsmoothie till frukost. 2 bananer, 3 sharon och ca 1-3 krm vaniljpulver. Jag toppade med lite chiafrön och gojibär för extra piff.