Gott och blandat

Till frukost idag blev det en smoothie på spenat, vatten, banan och hallon. Till hade jag lite rågbröd med smör faktist, mest för att väga upp gårdagen som blev ganska stressig och inte bestod av så mycket mer än smoothie och en blomkåls-cous cous. Så idag tänkte jag väga upp lite på mat fronten.
-
Till mellis blev det två kokta ägg med apelsinjuice.
-
Insåg att det var väldigt länge sedan jag drack te, senast var nog påsk helgen. Gjorde mig därför en liten kopp med Yogi tea, cocco, fantastisk! Luktar verkligen choklad när den har dragit en stund. Härligt värmande och ger en kännsla av vinter mys, än fast vi nu börjar gå in mer och mer i våren.
-
Jag har försökt att dokumentera mina matvanor mer och mer och har börjat inse att utan att tänka på det, visst till viss del, så består min kost av ca 70% Raw food. Och visst måste jag säga att jag känner en skillnad!
Jag har sen tidigare ett matmissbruk och med denna kost kan jag förförsta gången på länge verkligen känna när jag är mätt. Jag kan äta en raw chokladbit och sedan känna att jag är nöjd. Raw food ger mig verkligen automatiskt massa verktyg som jag har kämpat med under hela livet. Än fast jag kanske kommer "ur spår" nån gång då och då så upplever jag att det nu mer är lättare för mig att komma tillbaka på banan. Tex, om jag skulle "fuska" en dag och äta lite godis/chips/läsk som inte är raw så kan jag nu mer återgå till orginal planen dagen efter, något som var omöjligt för mig tidigare. Hade jag väl "falligt", som jag såg det, så kunde jag lika gärna fortsätta falla resten av veckan.
-
Snart väntar en läng och härlig helg för mig. Kanske borde jag återuppta Mimi Kirks detox under 3 dagar... jag får se vad som händer.