Pasta med mycket grönt

Här kommer ännu ett raw eller inte raw recept. Man kan servera pasta tillbehöret som det är eller steka på det lite som jag gjorde. Man kan även byta ut pastan till sötpotatis- röbets- eller zucchinipasta.
 
 
 
Pasta topping:
  • två stora nävar ruccola
  • 2 st scharlottenlök
  • 4 st soltorkadetomater
  • 1 klyfta riven vitlök
  • oregano efter smak
  • salt efter smak
  • ca 1-2 tsk olivolja
Blanda samman allt, ruccolan kan man hacka i mindre bitar. Ät som det är eller värm på i stekpanna.
 
 
 
Pesto:
  • 1-2 msk basilika
  • 0,5-1 msk mandelmjöl
  • 1-2 tsk B-jäst
  • nypa salt
  • olivolja (till önskad konsistens, rinning eller fast)
Blanda samman allt. Vips! så äre gjort.
 
 
 
Servera till vanlig pasta eller någon annan typ av grönsak, funkar även till kokt potatis. Till kan man ha raw, vegansk parmesan ost.
#1 - - Gabbe:

Hej!

Vad är B-jäst ?

mvh,

Gabbe

Svar: Hej! Jag har skrivit ett inlägg som svar på din fråga =) http://ettrenareliv.blogg.se/2014/april/vad-ar-b-jast.html
Rebecca