Grön smoothie fasta och lite jul

Gjorde en grön smoothie detox för ett tag sedan. Det var lättare än vad jag trodde det skulle vara. Körde i 5 dagar och det enda "fusket" var några äpplen här och där.
Och det är nästa magiska sak, helt plötsligt så tål jag äpplen! Jag tror att det har att göra med att jag har ätit mer och mer raw food. Som det ser ut i dagsläget, om man slår ut det på det stora hela, så består min kost till 50% raw food.
 
 
Grön röda dagar blev det. Grönkål och spenat mixade med olika frukter. Mest använde jag mig av päron, äpplen och bananer. Men kiwi var en riktigt höjdare!
 
Den röda är juice som jag gjort i min råsaftcentrifug av rödbetor, morot, äpple och riven ingefära.
 
 

 
Den som ser lite brunaktig ut är spenat, hallon och banan. Det röda och gröna funkar inte så bra ihop och blir lite bruaktig efter ett tag.
 
 
En kväll var vi bjudna på ett halloween party, och jag som inte vill dricka alkohol blandade mig en riktigt höjdare. Gjorde som med min tidigare röda juice men la även till äpplen, tog bort ingefäran och mixade sedan juicen med granatäpple. Blodigt såg det då ut.
 
 
En rosa smoothie piggade upp på kvällarna. Gjord av frysta jordgubbar, banan och vatten.
 

Jag tjuv startade även julen lite idag med en pepparkaks smoothie.
3 bananer, lite vatten och pepparkakskrydda. Mums!
 
 
Efter fastan känndes min hy mycket lenare än tidigare, det var den största tydliga förändringen jag kunde se. Visst, jag gick säkert ner 4 kg också, men det skulle jag tro är mestadels vatten då det mesta har stabiliserat ut sig nu då jag äter vanligt igen.
 
Jag hade säkert ont i huvudet i 3-4 dagar (antar att det var mycket skit som skulle ut) och sedan fylldes jag med enorm energi. Vaknade tidigt på morgonen, före väckar klockan och kännde mig utvilad.
 
Veckan innan hade jag mjukstartat lite med att ta gröna smoothies till frukost, mellanmål eller lunch. Den 6e dagen efter min gröna fasta åt jag bara grönt och höll mig borta från nötter, salt och socker.
 
Dessa 5 dagar kan varmt rekomenderas!