Raw sötpotatispasta rosso
Det här ett ett recept som går riktig fort att göra om man har raw creme fraiche redan färdig. Om inte så är det ändå ett snabbt recept. Har man lagt chashewnötter i blöt dagen innan handlar det inte om mer än 15-20min innan man kan äta.

Du behöver:
- 1 sötpotatis
- coctailtomater
- hackad basilika
- raw creme fraiche
- soltorkadtomat pasta
Kör en sötpotatis i en spiralizer för att få det at se it som pasta. Har du ingen spiralizer kan du riva sötpotatisen eller använda en potatisskalare för att göra tagligatelle av den.
Såsen består av en halv sats av raw creme fraiche, tillsätt 2 msk soltorkadtomat pasta. Denna kan man göra själv genom att mixa soltorkadetomater med lite olja, salt och lite peppar. Jag fuskade lite denna dag och anväde en redan färdig från Zeta.
Dela på lite coctailtomater och blanda med "pastan", strö över lite hackad basilika och rör sedan ner pasta såsen.
Något som är lite extra gott att ha till är en typ av riven parmesan, som jag har nämnt flera ggr i min blogg. Man blandar mandelmjöl, B-jäst och salt, nästan lika stora delar av alla tre.

Parmesan "osten" försvarar du enkelt i en liten burk i skaferiet. Bara att ta fram när det behövs.